T I M E W I N D E R

Vad vi erbjuder

Tidsrapportering

Använd TimeWinder antingen via webbläsaren eller i vår app. Det är enkelt att rapportera arbetstid, artiklar, utlägg och avvikelser. När den anställde låser en tidsperiod så blir den tillgänglig för administrörerna att attestera tiden och sedan användas som lön- eller fakturaunderlag.

Automatisk tidrapportering

Den automatiska tidrapporteringsfunktionen använder sig av en teknik som kallas "geofencing". En administratör anger en eller flera geografiska områden via TimeWinders enkla grafiska verktyg. Dessa platser kopplas mot kund och projekt för respektive anställd. När den anställde anländer till arbetsplatsen sparar TimeWinder ner tiden för ankomst och när den anställde sedan lämnar arbetsplatsen genererar TimeWinder automatiskt en tidrapport för arbetspasset.

Projekt

Få en daglig sammanställning över era anställda och projekt. Ger er en chans att ha kontrollen över era projekt och enkelt kunna planera er verksamhet.

Löneunderlag (kommer snart!)

Vi jobbar just nu på att integrera lönesystem direkt i TimeWinder. Vill du inte vänta? Inga problem, vi har massor av integrationer mot t.ex. Visma Lön, Fortnox eller så kan du hämta ut allt underlag i en Excel-fil. Om vi inte har en integration mot det system ert företag använder är det bara att höra av sig så hjälper vi er.

Fakturaunderlag (kommer snart!)

Vi jobbar just nu hårt med att implementera fakturaunderlag direkt i TimeWinder. Fakturera på ett smidigt sätt med som sparar dig tid och pappershantering.

Materialhantering (kommer snart!)

Materialhantering är något vi vet att våra kunder efterfrågar och är något vi jobbar på att implementera direkt i TimeWinder. Kommer snart!

Created by:
DIGITALCAP

Kontakt

Information

App instruktioner
Admin sida instruktioner (Kommer strax)
Användarvillkor​